No Pain, No Gain

Hvorfor bør du bruke en PT?

En skreddersydd treningsplan, tilpasset trening og god veiledning vil kunne gi store fordeler til alle som ønsker å komme i form, gå ned i vekt eller bygge mer muskler. Det kan en PT hjelpe deg med.

Etter å ha hjulpet hundrevis av forskjellige mennesker, kan jeg trygt si at tilpasset trening gir mye mer enn en større bakdel eller et lavere tall på vekten. Med en god PT på laget kan du oppnå varige livsstilsendringer, som gjør livet lettere på mange måter.

Er du klar til å ta fatt på en ny hverdag hvor du endelig setter deg selv og din helse i fokus? Jeg er klar til å bli din PT, hvis du vil ha meg. Sammen tror jeg vi kan finne løsningene som passer inn i din hverdag og din livsstil.

Hvordan vet jeg om jeg trenger en PT?

Mange forsøker over lengre tid å ta hånd om egen helse. Dette er absolutt ikke umulig, men kan være krevende og tungvint. Det er ikke uten grunn man må utdanne seg for å bli PT, både når det kommer til ernæring, kropp og helse. 

Det kan være en god idé å benytte seg av en PT dersom du:

\

Er usikker på teknikk

\

Har forsøkt å nå målene dine flere ganger, men aldri helt får det til

\

Vekten din går opp og ned som en JOJO

\

Du har lyst på bedre treningsrutinger

\

Du ønsker å endelig se synlige resultater

\

Du tidligere har gått ned i vekt, men merker at vekta nå er på vei tilbake igjen

Det er ingen skam å ikke klare å nå målene sine på egenhånd. Med litt hjelp på veien vil du utvilsomt øke sannsynligheten for å lykkes. En PT kan hjelpe deg med å følge gode rutiner, og vil sørge for at du får flere positive vaner som vil gange helsa di i stor grad.

Vil vi være en god match?

Dersom du velger meg som PT kan du forvente deg en seriøs og profesjonell håndtering av din situasjon. Jeg tror virkelig det er det som skal til for at vi sammen kan nå dine mål. Jeg vil være til støtte for deg under hele prosessen, og gi deg gode verktøy som gjør det lettere å oppnå resultater.

Hos meg får du en PT som setter planlegging høyt. Dette betyr at du kan se frem til forandringer i egen kropp og helse etter kort tid. Likevel vil alt bli gjort på en trygg og forsvarlig måte. Det viktigste for meg er at vi ivaretar din helse, og din kropp.

Som PT overlater jeg ingenting til tilfeldighetene. Treningsprogrammene vi kommer til å følge vil alltid være nøye planlagt, og oppfølgingen jeg gir likeså. Uansett om vi samhandler gjennom stedlige PT-timer, eller over nett, vil du få en engasjert, og motivert PT, som virkelig heier på deg hele veien.

Derfor er personlig trening noe alle kan ha godt av

Absolutt alle mennesker er ulike. Både når det kommer til genetikk, helse, målsetninger og utgangspunkt. Likevel deler mange et felles ønske om å oppnå en frisk kropp, en god helse, mer livsglede og overskudd i hverdagen.

Utfordringen mange møter på i hverdagen er at mye tid forsvinner til jobb, familie og forpliktelser med venner og bekjente. Dagene kan rase av gårde, og plutselig har det kanskje gått flere uker siden du sist trente.

Ingen bør trene kun for å se bra ut

Jo da, trening vil så absolutt hjelpe på fysikken, og kan bidra til at du får en kropp du alltid har drømt om. Selv om utseende og selvfølelse er en viktig motivasjonsfaktor for mange, handler ikke trening kun om kropp og utseende. God trening handler om å sette seg selv først, slik at du kan bli den aller beste utgaven av deg selv. 

Det finnes mange ulike måter å trene på, forskjellige treningsformer og et hav av øvelser man kan gjøre. Hva som passer best for deg kommer an på din helse, og dine ønsker. En PT kan hjelpe deg med å tilrettelegge, slik at du ikke bare oppnår drømmekroppen, men også drømmehelsa.

Velg en PT som har den erfaringen du trenger

Når du skal velge en PT er det viktig at personen du ender opp med forstår din situasjon. For meg er det viktig at vi kan ha en åpen og ærlig dialog, slik at jeg lettere kan sette meg inn i hva du ønsker, hva du sliter med, og hvordan vi best mulig kan få deg dit du vil med egen helse og kropp.

Jeg er genuint opptatt av å bidra til at du får et godt treningsmiljø og en real treningsglede. Vi kan legge opp løpet slik at du føler deg komfortabel, men også blir utfordret der du trenger å bli utfordret.

Jeg kan være til hjelp når det kommer til livsstilsendringer, motivasjon, tilpasset trening og oppfølging. Med en kombinasjon av styrke og bevegelighet, samt et fokus på skadeforebygging, tror jeg vi kan komme langt sammen. La oss gjøre din trening mer morsom, lærerik og givende! 

Ta kontakt med meg i dag, så får vi deg endelig over målstreken

Kontakt

Jeg ønsker å komme i kontakt med deg som er klar for å gjøre en endring i hverdagen.

Click or drag a file to this area to upload.