Om meg

Hvem er
Elisabeth Bach?

Lyst til å bruke en PT, men usikker på hvem du skal velge? Kanskje vi to kan være en god match? Bli bedre kjent med meg, min bakgrunn, min erfaring og min motivasjon her.

Elisabeth Bach er navnet, PT er yrket. Jeg er en sprudlende, positiv og nysgjerrig person, født og oppvokst i Stavanger. I 2017 flyttet jeg til hovedstaden, og det er i Oslo du kan finne meg i dag.

Hele livet har jeg drevet med trening. Det er faktisk lettere å nevne en type sport jeg ikke har prøvd, heller enn å nevne alle typene jeg har vært borti gjennom mine 30 år. Jeg trives godt i lagsport, her får jeg virkelig brukt konkurranseinstinktet mitt. Jeg synes også det å trene mennesker i grupper både er spennende og motiverende. 
Jeg har jobbet som personlig trener de siste 5 årene. Både her i Oslo, og hjemme i Stavanger. 
Jeg har tidligere jobbet som PT på GymStavanger, Sats og Barry`s Bootcamp. 
Jeg sitter på mye varriert kunnskap, forskjellige utfordringer kunder kan ha og hva som faktisk skal til for at akuratt kunden kommer i mål. 
Jeg elsker det jeg gjør, og det er ikke vanskelig å se. 

personligtrening

Min erfaring som PT

Etter mine PT studier i Sydney, Australia, har jeg jobbet tett på alle typer mennesker som personlig trener. Jeg har fått mulighet til å hjelpe folk med å få en bedre hverdag, gjennom livsstilsendring og fysisk aktivitet. Det er lite jeg kan tenke meg som er så givende som det arbeidet jeg får gjøre hver eneste dag.

Siden 2015 har jeg jobbet som personlig trener. Etter studiene i utlandet tok jeg også utdannelsen hos AFPT. Som PT fokuserer jeg alltid på å tilrettelegge trening og fysisk aktivitet etter hvert enkeltindivids individuelle behov og kvalifikasjoner. Jeg har lang erfaring med å hjelpe andre å trene bedre, og jeg har jobbet mye med sunt kosthold for alle mine kunder.

Jeg har jobbet mye med vektnedgang og livsstilsendringer hos mine kunder, men jeg har også hjulpet andre som har har trengt vektoppgang som mål. Ellers har jeg erfaring med kunder som har hatt mål om å prestere bedre innenfor den idretten de driver med, samt kunder som har hatt et ønske om å mestre korrekte teknikker.

Hvordan jobber jeg som PT?

For meg er det viktig å utføre arbeidet mitt med både varme og ydmykhet overfor alle mennesker jeg møter. Samtidig er jeg ikke redd for å utfordre eller oppmuntre til å pushe grenser. Jeg setter tydelig kommunikasjon høyt, og jobber hardt for å oppnå tillit hos mine kunder. På den måten blir det enklere å fremme maksimal ytelse, og å se tydelige resultater.

Den siste tiden har jeg arbeidet mye med stressmestring og hverdagshåndtering. Det handler ikke alltid om å bli gjennomsvett eller støl i mange dager etter en økt. Noen ganger er det viktigere å lytte, veilede og gi råd, slik at man kan gjøre små endringer som leder til store resultater.

For hver kunde vil jeg bruke de verktøyene jeg mener passer best for å nå ulike mål. Å jobbe systematisk for å fremme, utvikle og pleie mine kunders behov vektlegger jeg hele veien. Jeg synes også det er utrolig viktig å gi folk plass til å utvikle seg på egenhånd, og selvfølgelig komme med tilbakemelding når det trengs.

Hvorfor er jeg PT?

Det jeg liker aller mest her i verden, er å jobbe med mennesker. Å hjelpe andre ta gode valg for sin egen helse gjør meg glad, og å bidra til at folk får et godt liv og en bedre livskvalitet er noe jeg rett og slett elsker.

 Å se mine kunder lykkes med øvelser, være der når de oppnår sine mål og å få bidra til livsvarige endringer – det gir meg gåsehud, og er hovedgrunnen til at jeg jobber som PT.

Kontakt

Jeg ønsker å komme i kontakt med deg som er klar for å gjøre en endring i hverdagen.

Click or drag a file to this area to upload.