No Pain, No Gain

personligtrening

Å benytte seg av en personlig trener, er en investering få angrer på.

Er du ny til PT konseptet? Føler du at treningen din har stagnert? Stresset over liten fremgang og dårlige resultater? Heldigvis er det hjelp å få.

Hos meg kan du få tilgang på treningspakker som gir effekt. Basert på hva som er status og hovedmål, vil du i samråd med meg få utarbeidet et tilbud på en pakke som passer dine behov best. Livsstilsendring er ikke gjort på et blunk. En ukentlig PT-time gir heller ikke den oppfølgingen du trenger og fortjener. La oss sammen finne en pakke som du faktisk blir motivert av.

Pt Pakker

Lei av å ikke nå dine mål? La meg hjelpe deg!

Hver eneste dag skrives det om trening, kosthold, slanking og kropp. Vi blir hele tiden fortalt hvordan vi skal se ut, hva vi ikke bør spise, hvilke klær som passer vår kropp og hvordan vi stadig kan forbedre utseendet vårt. Det er ikke rart mange blir påvirket.

Ofte er det lite hold i forslagene som florerer på nett. Denne ukas slanketips, hva er det? Å droppe poteter? Å kun drikke grønnsaksjuice? Vi prøver, vi feiler og vi prøver igjen. Det er ikke rart mange til slutt gir opp. For selv om trening, kosthold og vektreduksjon er enkelt i teorien, er det en helt annen sak i praksis.

For å legge om livsstilen kreves det både kunnskap og erfaring dersom målet er å se faktiske resultater. Her kan jeg, som personlig trener, være til hjelp. Bort med slankemytene og de evigendrende treningstrendene – hos meg får du tilrettelagt et helt opplegg som er skreddersydd deg, din kropp og din helse.

Hva tenker du når du ser deg selv i speilet? For meg er målet at du skal se den personen du ønsker å være. La meg hjelpe deg med å komme dit.

PT PAkker

Hvilken PT-pakke kan du velge mellom hos meg?

Jeg har utviklet en rekke ulike PT-pakker som passer for ulike folk med forskjellige utgangspunkt og mål. Hos meg kan du velge mellom:

Klar-Ferdig-Ny deg?

Mobilitetstrening og styrke

Girl Power

Startpakken

Treningsprogrammet «Hjemmetrening»

Treningsprogrammet «Next You»

Tar PT hensyn til skade og sykdom?

Jeg følger de nasjonale og internasjonale retningslinjene når jeg tilpasser programmer med tanke på skade og sykdom. I noen tilfeller samarbeider jeg også med lege, kiropraktor, naprapat og fysioterapeuter. Eksempler på slike tilfeller kan være skoliose, lavt stoffskifte, muskel- skjelettplager, om du er slankeoperert, har diabetes etc. Du skal alltid føle deg trygg når du trener med meg.

Liker du best å trene med andre?

Vil du ha en effektiv økt med en du er glad i, eller ønsker du deg tips til effektive par-øvelser? Da er PT i gruppe/par noe for deg! PT Duo er timer der to personer trener sammen. Med PT Duo er dere sikret en effektiv trening, som er tilpasset egne nivåer og målsettinger. Det å trene sammen er både morsomt, sosialt og trygt. I tillegg blir prisen pr person litt mer gunstig enn ved PT en til en.

Jeg tilbyr også semi-privat trening for 3-6 personer. Da kan dere kjøpe pakker på 5, 10 og 15 timer. Her tas dere med på en trenings reise med variert og målrettet trening. Øktene skreddersys etter gruppens behov, og ved slutten av hver modul vil dere motta et skreddersydd treningsprogram.

Ta med deg bestevennen din, en kollega eller et familiemedlem og kjøp noen timer i dag!

Web-PT som et rimeligere alternativ

Web-PT er et rimeligere alternativ til en-til-en personlig trening. Web-PT kommer også med sin egen pakke, nemlig «Coaching med personlig oppfølging». Denne pakken sikrer deg hyppig oppfølging på trening og kosthold så lenge du måtte ønske.

Du kan spare mye penger ved å velge denne typen PT-ordning. I tillegg får du her et tilbud som inkluderer full oppfølging, og som svært mange erfarer at fungerer minst like bra som «vanlige PT-timer». Dersom du ønsker personlig oppmøte, vil dette ha et tillegg på prisen.

Kontakt

Jeg ønsker å komme i kontakt med deg som er klar for å gjøre en endring i hverdagen.

Click or drag a file to this area to upload.