Hva sier kundene

kunde anmeldelser

Jeg startet å trene med deg fordi jeg har gått mange år uten å trene ordentlig. Og jeg kjente at kroppen ble svak og vond. Jeg savnet opplevelsen av å ha kraft og styrke i kroppen igjen. Jeg savnet å ikke bare   gi opp når jeg ble sliten. Samtidig hadde jeg begynt å trene meg opp så mange ganger uten å få det til. Enten kom noe i veien så jeg sluttet eller så trente jeg men det ga ikke ønsket effekt.
Å gå hos deg ga overraskende raskt den effekten jeg hadde håpet på. Jeg opplevde at du lyttet til behovet mitt og hva jeg ønsket å få ut av treningen. Treningen var inspirerende og variert lagt opp. Jeg var alltid spent på hva du hadde planlagt for meg når jeg kom til timene. Jeg opplevde deg som seriøs og kunnskapsrik. bl a var oppvarming en fast del av treningen for å unngå skader. det var veldig betryggende. Ubder treningstimene  pushet du meg mye mer enn jeg noengang har klart å pushe meg selv, samtidig som du leste meg godt så du så hvor grensene gikk. Jeg har ikke vært så støl som etter timene med deg på mange mange år og det kjentes helt fantastisk!
Det var alltid en positiv opptur å komme til deg, du med ditt energiske og sprudlende vesen.
Jeg hadde tenkt å bare ta en eller to runder a 8 timer hos deg, men det ble mye mer for jeg kjente hvor god effekt treningen hadde.
Treningen med deg ga meg også mer tro på meg selv og mer innsikt i hvordan jeg kan trene. Jeg lærte mye av å ha deg som PT og synes det er utrolig kjedelig at Corona satte en stopper for treningen.

Ingerid

Å trene med Elisabeth var både gøy og utfordrende. Det var øvelser jeg tenkte jeg aldri ville klare å utføre. Men Elisabeth veiledet og støttet meg for hvert eneste steg.

Jeg er en person som begynner å kjede seg med det samme programmet uke etter uke. Timene med Elisabeth var aldri like. Det var alltid noen nye utfordringer og forskjellige typer trening. Med det samme ble alle disse timene satt opp i henhold til mine mål.

Hvis noen øvelser ikke føltes bra, så tilpasset hun dem alltid slik at det passet spesielt for meg.

Etter å ha trent med Elisabeth i noen måneder ble jeg både sterkere og mer mobil. Skal gjerne trene med Elisabeth igjen!

Elena

Elisabeth har endret livet mitt. Fra å sitte i sofaen å spise chips til å nå ønske å løpe tur ute om morgenen. Vi har hatt over 3 år sammen, og jeg ser ikke for meg at det slutter enda. Når jeg startet hos henne var det bare oss i salen, og det gjorde meg mer sikker på meg selv når jeg trente. Vi pushet mine drømmer langt lengre enn langt. Det har vært utrolig gøy og lærerikt. Hennes Crossfit inspirerte økter var utrolig lærerike og boksingen er noe jeg absolutt skal fortsette med videre. Hun har et vidt spekter på trening, og uansett humør så fant hun en økt som passet. På dårlige dager tilpasset hun treningen til rolig trening og mobilitet, og dager jeg hadde briljert på jobb brukte hun den energien til å slå mine personlige rekorder. Jeg vil anbefale alle til å trene med Elisabeth. Hun ser deg, og passer godt på deg på veien.

Thomas

Elisabeth har vært min PT i 6 måneder, og jeg har aldri følt meg bedre i kroppen. Hun har en måte å forklare øvelser og tilrettelegge treningen på som gjør at jeg stoler 100% på hennes ekspertise. Det er alltid slik at jeg forlater treningen med mestringsfølelse og en følelse av progresjon. I tillegg er hun genuint investert i å hjelpe kundene sine, og hun byr alltid på masse energi og glede.

Elise

Elisabeth er utrolig dyktig i sitt fagfelt og hun er ekstremt nøye på at teknikker gjøres ordentlig og hun presser på til man er tom for luft!

Å bli pushet den lille ekstra veien er gull. Blid, dyktig og forståelsesfull dame, med bein i nesa. Anbefales på det sterkeste til andre som vil yte ekstra når det kommer trening og som trenger ekstra motivasjon for å nå sine mål. Du ga meg den lille ekstra treningsgnisten tilbake

Grethe

Elisabeth gjør hele tiden sitt beste for akkurat deg som kunde, både i og utenfor treningssalen. Progresjonen min har værten kjempe stor takket være Elisabeth.

Min PT periode med Elisabeth er desverre over nå som hun flytter til Oslo, men jeg ser overhode ikke bort ifra at jeg også i fremtiden vil benytte meg av Elisabeth som Personlig trener på web.

Jeg vil på det aller varmeste anbefale Elisabeth som Personlig Trener!

Erik

Super flink PT! Dyktig og er flink til å tilpasse dine behov. Lager supre treningsprogram og tilpasser og finner alternativer om det er noen øvelser man ikke klarer. Presser deg noe som er supert, og er blid og har godt humør. Absolutt en trener å anbefale

Alina

Elisabeth har en unik kombinasjon av faglig innsikt og en herlig personlighet. Hun jobbet målrettet for å nå målene vi satte sammen, og er kjempegod på å motivere og kjøre beinhard trening som aldri er kjedelig! Hun er rågod på kostholdsveiledning også, og virkelig flink med tilrettelagt trening ved eventuelle skader. Hun er rett og slett en super-PT!

Ann Kristin

Elisabeth tilpasser treningen etter hver enkelt, basert på hvordan hverdagen ser ut, treningsbakgrunn og de målene en har. Om du ikke har spesifikke mål ennå, vil Elisabeth hjelpe deg å definere et mål som er realistisk og motiverende for deg.

Henrik

Elisabeth er utrolig dyktig i sin jobb! Hun tilpasser dine behov, og skreddersyr treningen tilpasset til deg!

Silje

Om du har en skade som gjør at du ikke kan trene slik du selv ønsker, er Elisabeth  god til å finne alternative øvelser som gjør at du likevel kan trene med gode resultater.

Heidi

Super flink PT! Dyktig og er flink til å tilpasse dine behov. Lager supre treningsprogram og tilpasser og finner alternativer om det er noen øvelser man ikke klarer. Presser deg noe som er supert, og er blid og har godt humør. Absolutt en trener å anbefale

Martha

Workouts with Elisabeth never disappointed! She was friendly, but professional at the same time. She made working out actually fun, something I never thought I’d say. For not having much experience with strength training before, she taught me all the basics to take on the weight room myself. Would definitely recommend her to anyone!

Matthew

Øktene med Elisabeth var virkelig gode. De var forskjellige og fokuserte på ulike deler av kroppen, og jeg ble skikkelig sliten hver gang. Hun er veldig god til å motivere og pushe, slik at jeg ga mer enn jeg noengang har klart selv. Prikken over i’en var ulike «challanges» på slutten av øktene, hvor jeg ga det aller siste jeg hadde. Jeg er veldig fornøyd og ønsker å fortsette med Elisabeth

Tanja

Grunnen til at jeg bestemte meg for å prøve Personlig Trener var at jeg slet med smerter i korsrygg og skuldre på jobb. Jeg ble anbefalt Elisabeth av en kollega og hun har vært fantastisk fra start til slutt.
De dagene jeg ikke har kunnet bevege meg skikkelig kom hun hjem til meg med treningsutstyr og vi hadde enkle øvelser for å få varme og bevegelse i kroppen. Hun har god kunnskap og forklarer det på en enkel måte slik at jeg alltid forstår henne.  Hun er alltid presis og er ei sosial jente som er lett å prate med.

Vil varmt anbefale henne.

Trude

Fra første møte med Elisabeth skjønte jeg at dette var en dame som virkelig var interessert i det hun drev med, og hadde mye og god kunnskap. Hun gikk grundig gjennom min kropp og hvilke aktiviteter og skader jeg hadde hatt. Hele tiden har hun tilpasset treningen til hvordan min kropp og mitt utgangspunkt har vært.

Hun er virkelig god på å hente ut alt du har, og å bygge deg opp sterkere. Jeg har aldri fått så rask og målbar fremgang, som jeg har med henne. Vi har satt oss mål sammen, og klart de sammen. Hun ser deg som person, kjenner kroppen din og tilrettelegger et program som er tilpasset deg, dine behov og mål. 

Elisabeth er grunnen til at jeg har blitt skikkelig glad i trening, og har klart å få en rutine på det. Tidligere har jeg slitt med motivasjon, og ikke anstrengt meg like mye; har hatt mer «kosetrening». Det er ikke noe kosetrening med Elisabeth, hun pusher deg og henter ut hver minste smule. 

Hun har gitt meg verktøyene og kunnskapen jeg trenger for å fortsette å jobbe meg fremover. Du føler deg sett og ivaretatt, og merker med en gang at dette ikke er en PT som driver med  «samlebånd». Dette er en dame som engasjerer seg og brenner for det hun gjør, og det kommer tydelig frem. 

Elisabeth er den beste investeringen jeg har gjort for min egen motivasjon og helse. Jeg kan varmt anbefale henne videre <3

Julie

Kontakt

Jeg ønsker å komme i kontakt med deg som er klar for å gjøre en endring i hverdagen.

Click or drag a file to this area to upload.